Kun olet luonut pelin voit alkaa syöttämään tuloksia.

Tulosten syöttö näkymässä näkyy tulos, pelattava reikä, lyöntien määrä eteen (jos käytössä tasoituksellinen pelimuoto) ja chat pallo. Kun haluat lisätä tuloksia paina vihreää palloa.

Syötä tulos

Tässä näkymässä voit syöttää tuloksia. Kun olet syöttänyt tuloksen pystyt syöttämään tilastot.

Syötä reiän tulos

Tässä näkymässä voit syöttää tilastot. Kun olet syöttänyt pelaajan tilastot voit jatkaa tulosten syöttämistä.

Syötä tilastot

Tuloskortti näkymä näyttää live tulokset ja lopputulokset.

Tuloskortti

Voit avata pelaajan tuloskortin painamalla pelaajan nimeä. Tuloskortissa näkyy tulokset ja tilastot

Tuloskortti

GPS näkymä helpottaa sinua valitsemaan oikean lyönnin. GPS näkymässä näet etäisyyden greenille. Voit myös liikuttaa palloja ja mitata muita etäisyyksiä.

GPS näkymä

Kun haluat mitata lyönnin pituuden valitse maila ja kävele pallolle.

Mittaa lyönti

Pelin feedissä näkyvät kaikki peliin liittyvät postaukset, sekä muiden postaukset ja kommentit liittyen peliin.

Pelin feedi

Asetuksissa voit jakaa join coden, view coden, ja tulostaulukon linkin, muokata pelin asetuksia ja tallentaa ja poistua pelistä. Voit myös kytkeä päälle ja pois päältä GPS:n, tilastot ja chat pallon. Jos haluat lopettaa pelin ennenaikaisesti voit tehdä sen asetuksista.

Asetukset

Kun olet pelannut kierroksen voit lopettaa pelin vasemmasta yläreunasta. Kun olet lopettanut kierroksen voit vielä kerran katsoa tuloskorttia ja jakaa sen.

Tuloskortit