How to set up a game with application.

1. Valitse "Pelaa Golfia"

2. Valitse kenttä jota olet pelaamassa. Voit käyttää GPS lokaatiota määrittämään lähimmät kentät. (Jos kentällä ei ole GPS koordinaatteja se ei näy lähimmissä kentissä).

Kentän valinta

Kentän asetuksissa voit valita teeboksin miehille ja naisille, aloitusreiän ja pelattavien reikien määrän.

Kentän asetukset

3.Pelin asetuksissa voit vaihtaa pelin nimen, päivämäärän, valita pää ja sivupelin sekä muokata pelaajia ja ryhmiä.

Pelin asetukset

4. Valitse pää ja sivupeli. Ensiksi valitse pelimuoto, jonka haluat valita. Tämän jälkeen valitse pelimuoto, jota haluat pelata. Sen jälkeen määritä pelin asetukset.

Pääpeli ja sivupeli

Pelimuodon valitseminen

Pelin asetukset

5. Nyt voit muokata pelaajia ja ryhmiä. Muokataksesi pelaajia valitse editoi pelaajien alapuolelta. Nyt voi muokata pelaajia. Muokataksesi ryhmiä valitse vaihda ryhmä. Nyt voit muokata ryhmiä.

Muokkaa pelaajia ja ryhmiä

Muokkaa pelaajia

Kun valitset lisää pelaajia pääset tähän ruutuun. Täältä voit etsiä pelaajia kolmesta eri välilehdestä. Kaverit välilehti näyttää sinulle kaikki kaverisi, ryhmät välilehti näyttää sinulle chat ryhmät ja viimeisimmät välilehti näyttää sinulle pelaajat joiden kanssa olet pelannut viimeksi.

Valitse pelaajat

Kun valitset muokkaa, muokkaa pelaajia ruudussa pääset muuttamaan pelaajan asetuksia.

Muokkaa pelaajaa

Muokkaa ryhmiä

6. Kun pelin luonti on valmis paina aloita peli ja pääset nauttimaan golf kierroksesta.